Madkampen.dk » Ingredienser » Pynt:
Opskrifter på mad med Pynt:
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Pynt: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Irish Coffee Tærte
Til 5-6 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand. Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Tryk blandingen ud i en (ca. 23cm) tærteform og bag det i ovnen ved 170°C i 5-6 minutter. Pisk æggeblommer og farin godt ti...
-
Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær
Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...
-
Bountykage med Friske Jordbær
Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...
-
Græskarbradepandekage med Osteglasur
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver og krydderier heri. Vend til sidst groftrevet græskar og hakkede græskarkerner i. Hæld dejen i en lille bradepande med bagepapir ved 175°C (almindelig ovn) i 30 mi...
-
Birkes
Ca. 10 stk. Opløs gæren i mælken og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem. Rul dejen ud (ca. 20*60) og pensl med æggestrygelse (1 æg, 2 spsk vand og en smule salt). Siderne lægges herefter ind, så dejen...
-
Toffifee Cheesecake
Til 8-12 personer. Smuldr kiksene godt. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene. Læg kiksemassen som bund på et kagefad med en bagering om eller i en springform. Pres kikseblandingen godt sammen. Lav nu karamelsovsen: Kom s...
-
Kokosdrømme
Ca. 20 stk. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og kom smørret i. Riv æblet og kom det i sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos og bagepulver og vend det forsigtigt i æ...
-
Ananas Bradepandekage
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Skær det afdryppede ananaskød i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i. Bred dejen ud i e...
-
Cheesecake med Koldskål
Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...
-
Marengs med Rabarberskum & Jordbær
Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...
-
Mandelbund med Hindbærskum
Til 5-6 personer. Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Lav mandlerne til mandelmel (eksempelvis i en minihakker). Vend mandlerne i æggemassen, og vend det sammen. Hæld masse...
-
Rugbrødsboller med Chokolade
Ca. 18-20 stk. Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer. Sæt d...
-
Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær
Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...
-
Walesstang
Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn) Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør godt med elp...
-
Bikuber II
Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...
-
Chokolade-Appelsinkage
Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...
-
Snickers Bradepandekage
Smelt smør, chokolade og brun farin ved svag varme, til en ensartet masse. Lad det køle ned. Pisk æg og sukker godt. Sigt kakao, vanillesukker og bagepulver i, og vend det sammen. Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt til sidst...
-
No-Bake Citroncheesecake med Marengs
Knus kiksene fint og bland dem med smeltet smør, sukker og lakrids. Fordel kiksemassen i 10 portionsglas eller en stor skål, og pres den lidt sammen. Fordel de hakkede mandler ovenpå kiksemassen. Sæt bunden(e) i køleskabet. Pi...
-
Tomattærte
Til 4 personer. Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Try dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. For...
-
Pølsesalat
Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....
-
Jordbær Tiramisu
Til 4 personer. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt mascarpone, og pisk forsigtigt. Pisk fløden til let skum, og vend det i mascarponecremen. Skyl jordbærrene, og blend dem sammen med limoncello til en glat...
-
Jordbærislagkage med Nøddebunde
Tag bunden ud af en springform, der måler 24 cm i diameter, og tegn 3 cirkler på bagepapiret efter formen. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukkeret og pisk det til en sej masse. Vend mel og de blendede nødder i æggehvide...
-
Marcipanruder med Jordbærmousse
Kør smør og marcipan i en foodprocessor. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mælken. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Læg bagepapir i en form på ca. 22-30cm og hæld dejen i. Bag kagen på nederste rille ca. 30 m...
-
Sønderjysk Rugbrødslagkage
Hak hasselnødderne groft. Bland rugbrød med mel, majsstivelse, kakao, bagepulver og hakkede hasselnødder. Pisk æggehviderne stive med sukker. Og rør forsigtigt æggeblommerne i, lidt ad gangen. Vend forsigtigt rugbrødblanding...
-
Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan
Rør gæren ud i kærnemælken og tilsæt sukker, salt og æg. Smuldr smørret i 2/3 af melet og rør så gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 ...